Grįžti atgal

Tvarumas gastronomijos versle

Renginio informacija

Data
2023-03-03 14:00 - 2023-03-03 15:00
Vieta
Transliacija internete

Tvarumas gastronomijoje – tai nauja mada ar atsakingas verslo vystymas? Į šį klausimą kiekvienas atsakysite išklausęs kovo 3 d. „Spiečiaus” organizuojamą seminarą. Jo metu sužinosite, kodėl ateityje sėkmingai veikti galės tik tvariai veikiantys restoranai, kavinės ar barai!

Renginio lektorės:

  • Jurgita Viltrakienė – maisto technologė, inžinierė, higienos ekspertė
  • Ieva Vaičiūnaitė – strategė, koncepcijų kūrėja, mokymų vedėja.

„Kitchen RULES” – didžiausią patirtį viešojo maitinimo sektoriuje turinti specialistų komanda Lietuvoje.

Renginį organizuoja bendradarbystės centras „Spiečius”. Norite tapti nuolatiniu „Spiečiaus” nariu ir naudotis pilnu paslaugų paketų? Pildykite paraišką: https://spiecius.inovacijuagentura.lt/narystes-anketa/

Šis renginys yra renginių ciklo „Tendencijos ateities versle” dalis. Šio ciklo metu vyks dar du renginiai: vasario 27 d. kalbėsime apie socialiai atsakingas įmones ir socialinius verslus, o kovo 6 d. apie tvarumo ataskaitų rengimą.